Nijenhuis Transport V.O.F.

Nijenhuis Transport vof is in 1996 ontstaan en opgericht door Wim Nijenhuis. Wim is zijn hele leven zelfstandig ondernemer geweest, en uit zijn eigen bedrijf is Nijenhuis Transport vof voortgekomen. Wim is begonnen met 1 trekker-oplegger combinatie in het groupage- (stukgoed) vervoer. Vanaf 2002 begon Nijenhuis Transport te groeien en werd er uitgebreid naar 4 eigen vrachtwagens en zeecontainervervoer, waar in 2006 volledig naar is overgestapt.

Het hele vervoerstraject werd door Nijenhuis Transport afgehandeld. Van het voortraject landvervoer, afhandeling havens, douane, rederijen, tot het natraject landvervoer, vanuit of naar alle landen van de wereld.

Nijenhuis Transport was genoodzaakt om na de kredietcrisis voor het wegtransport terug te gaan naar de basis, waardoor er nu nog 2 combinaties in het groupage vervoer zijn. De werkzaamheden mbt de afhandeling van het hele vervoerstraject zijn altijd door blijven gaan.

Wim Nijenhuis is nu veiligheidsadviseur voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg en kan hiervoor ook ingezet worden door derden. Sinds 2015 heeft Nijnehuis Transport V.O.F. het keurmerk voor transport en logistiek.

TLN-keurmerk-klein tln-kto-klein

Onze voorwaarden

Hier vindt u onze documenten met betrekking tot de voorwaarden.

De documenten zijn als .pdf bestanden te downloaden.